Friday Kijktips

Friday Kijktips: Mexicaanse corruptie, goede voornemens en Cobra Kai

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Karate Kid 2.0

Vorig jaar maakten we kennis met de serie Cobra Kai. De actiedramaserie wordt gezien als een opvolger van The Karate Kid. De helden van toen zijn de leermeesters van nu en vanaf vandaag kunnen we aan de slag met seizoen 3. Een andere serie die van een nieuw seizoen is voorzien, is Supergirl. Het vijfde seizoen van de superheldenserie is toegevoegd aan het aanbod. Ook de Mexicaanse dramaserie Monarca is terug waarin Ana María er alles aan doet om het tequila-imperium van haar familie te redden, maar dat blijkt nogal lastig nu het bedrijf onder dreigt te gaan door corruptie en geheimen.

Goede voornemens

Nu het nieuwe jaar officieel is begonnen, is het ook de perfecte tijd om met goede voornemens aan de slag te gaan. Om te beginnen is vandaag op Netflix The Minimalists: Less Is Now verschenen waarin we zien hoe Joshua Fields Millburn en Ryan Nicodemus leven vanuit het minimalisme. Ook verscheen de nieuwe documentaire Headspace: Guide to Meditation om echt tot rust te komen.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?