Friday Kijktips

Friday Kijktips: Machtsmisbruik, Argentijnse misdaadthriller en de ruimte in

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Het is een vrije rustige vrijdag, maar dat betekent niet dat er helemaal geen nieuwe series zijn verschenen op Netflix. Deze vrijdag is het de beurt aan Space Force. De komische serie is afkomstig van de makers van The Office en neemt een idee van Donald Trump op de hak. Eerder deze week verscheen al een andere interessante serie. Eindelijk verscheen de documentaire over zedendelinquent Jeffrey Epstein. In Jeffrey Epstein: Filthy Rich zien we hoe Epstein zijn rijkdom en macht gebruikte om misbruik te plegen.

Nieuwe films

De meest interessante film van deze week verscheen al een dag eerder met La Corazonada. In de misdaadthriller zien we hoe politieagente Pipa aan haar eerste grote zaak werkt. Ondertussen doet ze ook onderzoek naar haar baas. Vanuit Mexico kunnen we aan de slag met Ya No Estoy Aqui waarin het draait om de zeventienjarige Ulises, de leider van een groep waarin het draait om cumbiamuziek. Door een misverstand met een lokale bende kan hij niets anders meer dan vluchten.