Friday Kijktips

Friday Kijktips: Legendarische zangeres, criminele onderwereld en langverwachte Mank

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Legendarische zangeres

Netflix heeft vandaag de serie over Selena Quantanilla gelanceerd. In Latijns-Amerika is de zangeres een ware legende. Eind vorige eeuw kende ze een stormachtige carrière, maar ondertussen werd haar persoonlijke leven steeds zwaarder. Ze werd dan ook niet ouder dan 23 jaar. In Selena: The Series worden we meegenomen naar haar verhaal. Ook nieuw is de misdaadthrillerserie Kings of Jo’Burg waarin de broers Masire de criminele onderwereld domineren. Een bovennatuurlijke familievloek en een complex web van verraad zorgen voor problemen.

Levensdoel David Fincher

David Fincher wilde er alles aan doen om het verhaal van Mank af te ronden en dat is gelukt. De film, oorspronkelijk geschreven door zijn vader Jack, vertelt het verhaal van scenarioschrijver Herman J. Mankiewicz. Een andere nieuwe film vandaag is Wir Können Nicht Anders. De Duitse Netflix Original neemt ons mee in een bijzonder verhaal waarin een man een moord verijdelt en met het beoogde slachtoffer ontsnapt, terwijl een vrouw die hij net heeft ontmoet hem probeert te vinden. Voor de fans van Turkse films is 9 Kere Leyla verschenen waarin een weerbare huisvrouw, haar man en een huwelijkstherapeut verstikt raken in een ongezonde driehoeksverhouding.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?