Friday Kijktips

Friday Kijktips: La Casa de Papel, Spaanse komediefilm en Secret Obsession

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer flink wat kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Het is eindelijk 19 juli, de dag waar veel fans van La Casa de Papel op gewacht hebben. Het is namelijk de dag waarop het langverwachte derde seizoen van de reeks te zien is op Netflix. In de thrillerserie zagen we in de eerste twee seizoenen hoe acht dieven het gemunt hebben op de Koninklijke Munt. Nu richten ze zich op de Spaanse Bank. Het is daarnaast ook tijd voor een gloednieuw seizoen van Queer Eye. De Fab Five is terug om weer met de nodige make-overs aan de slag te gaan.

Daarnaast is er ook een gloednieuwe serie toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het gaat om de thrillerserie Typewriter waarin drie vrienden op zoek gaan naar spoken in een oude villa. Op het moment dat een nieuw gezin het huis betrekt, komt er een geheim op bloedstollende wijze naar boven. Ook kunnen we aan de slag met een gloednieuw seizoen van Last Chance U over de Indy Pirates.

Nieuwe films

Ook qua nieuwe films heeft Netflix deze week weer een paar aanraders toegevoegd. Allereerste de Spaanse film ¡Ay, mi madre! waarin een vrouw de vreemde instructies uit het testament van haar moeder moet volgen om een grote erfenis te krijgen. De twee film is een ware aanrader voor de fans van You. In Secret Obsession zien we hoe Jennifer na een traumatische aanval goed verzorgd wordt door haar man. Maar al snel blijkt er iets niet in de haak. Is ze nog wel veilig?

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?