Friday Kijktips

Friday Kijktips: Komedie met Gina Rodriguez en Italiaanse crimefilm

Someone Great Netflix

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer flink wat kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Wat betreft series is het een vrij rustig weekend van Netflix. Wel is het nieuwe seizoen van Samantha! verschenen en kunnen we sinds vandaag aan de slag met Rilakkuma en Kaoru. Die laatste is een geanimeerde serie waarin het draait om Kaoru. Haar leven lijkt weliswaar normaal, maar ondertussen woont ze samen met de schattige en luie kamergenoot Rilakkuma.

Nieuwe films

Deze vrijdag zijn er verschillende nieuwe Netflix Films uitgekomen en één daarvan is Someone Great waarin Gina Rodriguez (Jane the Virgin) een hoofdrol heeft. De film draait om Jenny die een nieuwe baan krijgt aangeboden in San Francisco. Als blijkt dat haar vriend niet mee wil verhuizen, beëindigt ze de relatie en gaat ze nog één keer los met haar allerbeste vriendinnen. Ook was het vandaag de beurt aan Lykke-Per. De Deense dramafilm vertelt het verhaal van een talentvolle ingenieur die zijn sobere roots ontvlucht en terecht komt onder de Kopenhaagse elite. Zijn trots kan hem echter nog weleens in de weg zitten.

Ook vanuit Italië is er een nieuwe film verschenen. Het gaat om Lo Spietato waarin we zien hoe een rebelse tiener opgroeit tot één van de meest ambitieuze criminelen van Milaan. Of het nou gaat om drugshandel, ontvoeringen of executies, Santo Russo wijkt nergens voor uit. Niet helemaal de titels waar je warm voor loopt, dan waren er woensdag ook genoeg andere titels met onder meer King Kong en The Hulk.