Friday Kijktips

Friday Kijktips: Kerstsitcom, leugenachtige moeder en films van vroeger

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer flink wat kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Het is een week met heel wat nieuwe series. Om te beginnen is er weer een nieuwe Nickelodeon-reeks toegevoegd aan Netflix met The Thundermans. Een nieuwe Netflix Original luistert naar de naam Mytho. Die serie vertelt het verhaal van een ondergewaardeerde werkende moeder met een burn-out. Nu ze denkt dat ze haar man kwijt raakt, verzint ze dat ze ernstig ziek is.

Ook is het de beurt aan een nieuwe kerstserie met Merry Happy Whatever. De komedieserie vertelt het verhaal van een koppige vader die worstelt met de nodige stress als zijn dochter haar nieuwe vriend meeneemt. Tot slot is de docuserie The Movies That Made Us verschenen waarin het draait om films van vroeger.

Nieuwe films

Deze week was het ook de beurt aan de langverwachte film The Irishman, maar daarnaast verscheen er meer. Zo was het ook de beurt aan Holiday Rush waarin een weduwnaar werkt als radio-dj. Samen met zijn vier kinderen leven ze in luxe, maar dat verandert als net voor kerst een einde wordt gemaakt aan hun luxe leventje.