Friday Kijktips

Friday Kijktips: Kerstfilm, Nickelodeon-serie en de Tweede Wereldoorlog

Let It Snow Netflix

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer flink wat kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Netflix doet het vandaag even wat rustiger aan, maar eerder deze week verschenen ook al een aantal interessante titels. Zo staat sinds donderdag het eerste seizoen van de Nickelodeon-serie Sam & Cat online op Netflix. Ook kunnen we sinds deze week aan de slag met nieuwe seizoenen van Greenleaf, She-Ra en de Power Prinsessen en The End of the F***ing World.

Vandaag zijn er twee series verschenen die zeker de moeite waard zijn. De eerste is Greatest Events of World War II in Colour waarin we worden meegenomen naar cruciale gebeurtenissen van de Tweede Wereldoorlog met onder meer Pearl Harbour en D-Day. Ook verscheen het eerste seizoen van de gloednieuwe kinderserie Groene Eieren met Ham waarin Rik en Sam op reis gaan om een dier in nood te redden.

Nieuwe films
Netflix laat duidelijk merken dat Kerstmis in aantocht is. Vanaf vandaag kunnen we dan ook aan de slag met Let It Snow met een hoofdrol voor Kiernan Shipka, bekend als Sabrina in Chilling Adventures of Sabrina. In de kerstfilm zien we hoe sneeuwstorm kerstavond lijkt te verpesten. Ook is de Franse film Paradise Beach verschenen waarin Mehdi naar zijn vrijlating oude rekeningen wil vereffen.