Friday Kijktips

Friday Kijktips: Kerstfilm Klaus, dramaserie El Club en misgelopen driehoeksverhouding

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer flink wat kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Het is een vrijdag waarop heel wat nieuwe series zijn verschenen. Om te beginnen is het de beurt aan het derde seizoen van The Toys That Made Us. De docuserie biedt een kijkje in hoe de bekendste speelgoedfranchises groot zijn geworden. Ook is het de beurt aan het tweede seizoen van de kinderserie Lama Lama gebaseerd op het populaire kinderboekenpersonage.

Ook verschenen er twee totaal nieuwe series. Een daarvan is de dramaserie El Club waarin enkele rijke buitenbeentjes geld proberen te verdienen met de verkoop van MDMA. Het duurt echter niet lang voordat ze flink in de problemen komen. De andere titel is I’m with the Band: Nasty Cherry waarin popstermentor Charli XCX laat zien wat ervoor nodig is om een echte, stoere meidenpunkband te laten slagen of floppen.

Nieuwe films

Ook qua films is het één en ander verschenen. Kerstmis is overduidelijk in aantocht op Netflix en in aanloop daar naartoe is alvast de kerstfilm Klaus gelanceerd. Een andere interessante titel is de crimefilm Earthquake Bird waarin we worden meegenomen naar Tokio van de jaren 80. Daarin wordt een mysterieuze expat verdacht van de moord op haar vriendin na een driehoeksverhouding. Tot slot is het de beurt aan Nada a Perder 2.