Friday Kijktips

Friday Kijktips: Italiaans misdaaddrama en komedieserie in brouwerij

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Netflix heeft het deze week wat rustiger aan gedaan met het toevoegen van nieuwe eigen series. De twee titels die wel zijn verschenen, zijn echter wel meteen interessante titels. De eerste is de komedieserie Brews Brothers waarin twee broers, die eigenlijk niets met elkaar gemeen hebben, besluiten om samen een brouwerij te starten. Met hun capriolen zetten ze continu de zaak op stelten. Een andere nieuwe serie is de Italiaanse misdaaddramaserie Il Processo. Daarin volgen we drie verschillende personages: een officier van justitie, een advocaat die carrière wil maken en een verdachte die zegt dat ze onschuldig is. Allen hebben ze een connectie met een vermoord tienermeisje.

Nieuwe films

Deze vrijdag konden we rekenen op heel wat nieuwe Netflix Original films. Om te beginnen verscheen de romantische komediefilm Love Wedding Repeat waarin een bruiloft keer op keer wordt herhaald. Ook is het de beurt aan de film Tigertail, afkomstig van één van de makers van Master of None. Daarin volgen we een man die terugkijkt op zijn leven. Hij is zijn jeugdliefde verloren, vertelt over zijn reis van Taiwan naar Amerika en zijn herstellende band met zijn dochter. Tenslotte verscheen ook de komediefilm The Main Event waarin een jonge WWE-fan voor chaos zorgt als hij het in een worstelwedstrijd opneemt tegen een intimiderende rivaal.