Friday Kijktips

Friday Kijktips: Horror, romcom Desperados en slotseizoen Cable Girls

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Netflix heeft de vrijdag bewaard voor een aantal nieuwe series. Om te starten is het tweede seizoen van de Belgische serie Over Water verschenen waarin John van zijn familie nog één laatste kans krijgt. Ook is het de beurt aan het slotseizoen van Cable Girls. Daarnaast heeft Netflix de kinderserie The Baby-Sitters Club gelanceerd waarin een groep vriendinnen een oppasbureau starten. Voor horrorliefhebbers heeft Netflix vandaag JU-ON: Origins gebracht waarin een paranormale onderzoeker geobsedeerd raakt door een vervloekt huis.

Nieuwe films

Wat betreft films haalde Netflix deze week heel wat oude films naar zijn streamingdienst. Vandaag verscheen ook een nieuwe Netflix Original Film met de romcom Desperados. Daarin zien we hoe de romantische Wes razendsnel naar Mexico moet om een mail te wissen voordat haar nieuwe liefde deze leest. Eerder deze week verscheen ook de romcom Under the Riccione Sun.