Friday Kijktips

Friday Kijktips: Harlan Coben-serie, oorlogsfilm en realityserie Dating Around

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Met The Woods heeft Netflix een nieuwe Poolse misdaaddramaserie te pakken. Gebaseerd op één van de boeken van Harlan Coben zien we hoe een aanklager 25 jaar na dato op zoek gaat naar zijn verdwenen zus. Daarnaast is het vandaag raak voor alweer het tweede seizoen van de realityserie Dating Around.

Daarin gaat een vrijgezel op vijf blind dates met als doel de perfecte match vinden. Sinds vandaag kunnen weook aan de slag met een nieuw seizoen van Historia de un Crimen. Daarin gaat het ditmaal om en meisje dat verdwenen is uit een buitenwijk van Mexico. Voor de fans van F is for Family is deze vrijdag alweer het vierde seizoen gelanceerd.

Nieuwe films

Qua films is het opnieuw een rustige vrijdag, al is er wel één interessante titel gelanceerd. Het gaat om de oorlogsfilm Da 5 Bloods waarin vijf Afro-Amerikaanse veteranen na de oorlog terugkeren naar Vietnam om het lichaam van hun commandant en een schat te vinden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?