Friday Kijktips

Friday Kijktips: Franse komedieserie, Katherine Ryan en Turks drama

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Qua series zitten we deze week wel goed bij Netflix. Allereerste is het tweede seizoen van Family Business verschenen. De Franse komedieserie vertelt het verhaal van een onsuccesvolle ondernemer die zijn slagerij omtovert tot een coffeeshop. Ook nieuw vandaag is de dramakomedieserie The Duchess waarin het draait om de alleenstaande moeder Katherine. Terwijl ze zoekt naar balans in haar leven, overweegt ze om zwanger te worden van haar ex. Op donderdag verscheen al het tweede seizoen van Atiye waarin een vrouw geheimen ontdekt die een link hebben naar haar verleden.

Nieuwe films

Qua films is het vandaag de beurt aan Se Busca Papá. De familiefilm vertelt het verhaal van een avontuurlijke tiener die graag mee zou willen doen aan een BMX-wedstrijd. Nu dat van haar moeder echter niet mag, besluit ze een uitgerangeerde acteur te vragen om haar vader te spelen. Een dag eerder verscheen al Nocturnal Animals waarin het leven van galeriehoudster Susan op zijn kop komt te staan als ze het manuscript leest van de gewelddadige roman van haar ex-man.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?