Friday Kijktips

Friday Kijktips: Franse horrorserie, corrupt tequila-imperium en verkrachtingszaak

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer flink wat kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Het is een vrijdag vol nieuwe series. Om te beginnen is de dramaserie Unbelievable verschenen. Hierin staat een jonge vrouw centraal die beschuldigd wordt van liegen over verkrachting. Twee vrouwelijke detectives duiken op de zaak om de waarheid boven water te halen. De volgende serie waar ongetwijfeld over gesproken gaat worden, is Monarca. Daarin keert Ana María na twintig jaar terug naar Mexico om aan de slag te gaan met het tequila-imperium van haar familie. Het staat er slecht voor voor de familie vanwege corruptie en geheimen.

Ook het eerste seizoen van de horrorserie Marianne is officieel verschenen. Daarin zien we hoe een beroemde schrijfster van horrorverhalen erachter komt dat haar geschreven verhalen uit blijken te komen. Daarnaast kunnen we eindelijk aan de slag met het zevende deel van The Ranch en is het eindelijk de beurt aan een nieuw seizoen van Top Boy, afkomstig van Drake. Een dag eerder al verscheen het veelbelovendeThe I-Land.

Nieuwe films

Qua films is het een rustige vrijdag geworden. Toch verscheen wel eindelijk een titel waar al een tijdje naar wordt uitgekeken. Het gaat om Tall Girl, waarin een meisje centraal staat dat 1 meter 85 is. Ze is erg onzeker over haar lengte en probeert die dan ook vaak te verbergen, maar daar komt nu verandering in. Terwijl ze ondertussen verstrikt raakt in een driehoeksverhouding.