Friday Kijktips

Friday Kijktips: Falcon in actie, horrorfilm It en bizarre huwelijksgewoontes

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer flink wat kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

De serie waar deze week ongetwijfeld over gesproken gaat worden, is natuurlijk Suits. Het zevende seizoen van de reeks is toegevoegd, maar ondertussen valt er nog veel meer te beleven. Zo is het derde seizoen van Bonusfamiljen verschenen en het voorlaatste seizoen van You Me Her. Ook zijn er met Blown Away en Extreme Engagement een aantal nieuwe reality-series gelanceerd. De eerste gaat over tien meesterglasblazers die strijden om 60.000 dollar, terwijl de tweede gaat over een verloofd stel dat huwelijksgewoontes van andere culturen gaat bekijken. Dat doen ze om te ontdekken of ze wel echt samen hun leven willen delen.

Nieuwe films

Het is een vrijdag waarop liefst vier films zijn toegevoegd aan het aanbod. De meest bekende is ongetwijfeld de horrorfilm It waarin een bijna ongrijpbare clown centraal staat. Minder bekend is de nieuwe actiefilm Point Blank waarin Anthony Mackie, bekend als Falcon in de Marvel-films, de hoofdrol speelt. De film laat zien hoe een verpleegkundige en gewonde moordverdachte (Frank Grillo) samen moeten werken om zijn zwangere vrouw te redden.

Daarnaast is ook de thrillerfilm Kidnapping Stella verschenen waarin een ontvoerde vrouw haar beperkte krachten gebruikt om het plan van twee gemaskerde ontvoerders te verpesten. Tot slot is de dramafilm 4 Latas verschenen waarin twee oude vrienden kiezen voor een woestijnroadtrip om een stervende vriend te kunnen zien.