Friday Kijktips

Friday Kijktips: Duitse misdaadserie, Ryan Murphy en indrukwekkende politiethriller

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer flink wat kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Netflix heeft deze vrijdag zijn best gedaan om interessante nieuwe series toe te voegen. Om te beginnen is het de beurt aan een nieuwe Duitse crimeserie. In navolging van Dogs of Berlin is het nu de beurt aan Skylines waarin een hiphopproducer in de problemen raakt. Daarnaast is er eindelijk een titel van Ryan Murphy verschenen. De Glee-producer is inmiddels exclusief aan de slag voor Netflix en daar is The Politician uit naar voren gekomen waarin de rijke Payton hoopt dat hij ooit president van de Verenigde Staten wordt.

Ook is het de beurt aan Bard of Blood waarin het draait om een voormalig Indiase spion die na een rampzalige klus zijn verleden onder ogen komt. Dan moet hij plots een reddingsmissie leiden. Netflix heeft ook plots zes seizoenen van South Park toegevoegd waar ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe films

Qua films is het een rustige vrijdag al is er wel een interessante titel verschenen. Het gaat om In The Shadow of the Moon. Met Boyd Holbrook, bekend van Narcos, heeft een hoofdrol in de thrillerfilm waarin het draait om een rechercheur die geobsedeerd raakt door een mysterieuze seriemoordenares. Netflix voegde vandaag ook Terminator Genisys aan, een actiefilm waarin dertig jaar na de dag des oordeels door John Connor een vriend wordt teruggestuurd om zijn moeder én de wereld te redden. Al snel blijkt alles anders dan voorheen.