Friday Kijktips

Friday Kijktips: Dubbelrol Paul Rudd, Spaanstalige titels en de Panama Papers

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer flink wat kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Ook deze vrijdag zijn weer heel wat nieuwe seizoenen verschenen, maar de serie waar het komend week sowieso over gaat is Living with Yourself. Met een dubbelrol voor Paul Rudd zien we hoe Miles na een burn-out een vreemde procedure in een spa ondergaat. Het zorgt ervoor dat hij vervangen wordt door een betere versie van zichzelf, maar de oude versie loopt ook nog rond. Daarnaast is het deze week ook tijd voor nieuwe afleveringen van Baby waarin we zien hoe twee tieners uit het rijke deel van Rome zich afzetten tegen hun familie en klasgenoten in een waar dubbelleven.

Daarbij blijft het niet. De liefhebbers van La Casa de las Flores kunnen ook eindelijk aan de slag met nieuwe afleveringen, want alweer het tweede seizoen van de duistere komedieserie is toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Voor wie graag met het interieur van zijn huis bezig is, is Interior Design Masters een aanrader waarbij diverse ruimtes van shabby worden omgetoverd tot prachtig. Het doel? Een topcontract winnen bij een chic hotel in Londen.

Nieuwe films
Netflix heeft deze week ook niet teleurgesteld was betreft films. Het is vandaag onder meer de beurt aan de nu al veelbesproken film The Laundromat. Terwijl twee advocaten er alles aan doen om de release tegen te houden, worden we in deze film meegenomen naar het Panama Papers schandaal. Ook verschijnen deze maand heel wat horrortitels waar Eli er één van is waarin een ernstig ziek jongetje een experimentele behandeling ondergaat.

Een andere horrorfilm is Wounds waarin een barman uit New Orleans na een vechtpartij een telefoon vindt waar onheilspellende berichten op staan. Voor de liefhebbers van Spaanse titels is er ook iets nieuws verschenen. Het gaat om Diecieste waarin een jongen ontsnapt uit de gevangenis en samen met zijn broer en oma door Cantabrië trekt op zoek naar een therapiehond.