Friday Kijktips

Friday Kijktips: Dramaserie van eigen bodem, 13 Reasons Why en actiefilm

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Het is een vrijdag waarop heel wat interessante titels verschijnen op Netflix. Om te starten kunnen we vanaf vandaag eindelijk aan de slag met het slotseizoen van 13 Reasons Why. Nog één keer keren de studenten van Liberty High terug. Daarnaast keert de Fab Five terug voor nieuwe make-overs in het vijfde seizoen van Queer Eye.

Van eigen bodem kunnen we vanaf vandaag aan de slag met Over Water waarin een door verslavingen geruïneerde tv-celebrity nog één kans krijgt van zijn gezin, maar in zijn nieuwe baan loopt hij al snel tegen problemen aan. Sinds gisteren kunnen we ook aan de slag met het zesde seizoen van Brooklyn Nine Nine.

Nieuwe films

Qua films heeft Netflix het vandaag wat rustiger aan gedaan. Wel is het de beurt aan een nieuwe actiefilm, afkomstig van Netflix zelf. Het gaat om The Last Days of American Crime waarin een bankovervaller meedoet aan een plan om één laatste historische overval te plegen voordat de overheid een signaal activeert dat crimineel gedrag voorgoed beëindigt.