Friday Kijktips

Friday Kijktips: Dramaserie Unorthodox, horrorfilm en actie-thriller The Decline

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Netflix doet het deze week iets rustiger aan wat betreft nieuwe series maar toch zijn er wel een aantal noemenswaardige. Zo is het de beurt aan het derde seizoen van Ozark en het tweede seizoen van Car Masters: Rust to Riches.

Ook kunnen we aan de slag met de dramaserie Unorthodox waarin een vrouw uit Brooklyn vlucht nadat haar familie haar leven al volledig heeft uitgestippeld. Een andere nieuwe serie is de documentaireserie The Least Expected Day Inside The Movistar Team 2019. Daarbij verschijnen op zaterdag ook nieuwe afleveringen van Suits.

Nieuwe films

Qua films heeft Netflix het deze vrijdag zeker niet rustig aan gedaan. Een van de nieuwe titels is de horrorfilm Mark of the Devil waarin twee zussen een eeuwenoud boek openen waardoor er duistere krachten vrijkomen. Ze moeten hopen op de hulp van een bezeten priester.

Een andere nieuwe film is Uncorked waarin een jonge man in een strijd met zichzelf terecht komt als hij moet kiezen tussen wat hij zelf wil worden of wat zijn vader wil. Tot slot is de actiethriller-film The Decline gelanceerd waarin een groep ‘survivalists’ in een wreed gevecht om hun leven terecht komt als ze betrokken raken bij een ongeluk.