Friday Kijktips

Friday Kijktips: Dramaserie Tales of the City, waargebeurde verhaal Elisa y Marcella

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer flink wat kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Netflix heeft vandaag flink zijn best gedaan. De Amerikaanse dramaserie Tales of the City is toegevoegd aan het aanbod. De film vertelt het verhaal van Mary Ann Singleton die terugkeert naar San Francisco en te maken krijgt met oude bekenden. Daarnaast was het tijd voor het derde seizoen van de Braziliaanse serie 3% waarin arme mensen de kans krijgen om tot de 3% van de elite bevolking te horen.

Ook werd het langverwachte derde seizoen van de Netflix Original Designated Survivor online geplaatst. Niet zo zeer vandaag geplaatst, maar wel eerder deze week was het de beurt aan Elementary seizoen 6, Happy! seizoen 2 en Black Mirror seizoen 5. Van Happy! weten we inmiddels dat seizoen 2 voor nu het einde is van de serie.

Nieuwe films

Ook qua films is er weer voldoende kijkmateriaal toegevoegd. Om te beginnen verscheen de thrillerserie I Am Mother met Hilary Swank over een meisje dat is opgevoed door een robot. Daarnaast verscheen de dramafilm Elisa y Marcela waarin het draait om Elisa Sánchez. Zij deed zich in 1901 voor als man om te kunnen trouwen met een vrouw. Ook de indrukwekkende dramafilm Rock My Heart over een avontuurlijke tiener met een hartkwaal is nieuw in het aanbod. Andere aanraders zijn De Emoji Film en The Black Godfather.