Friday Kijktips

Friday Kijktips: Dolly Parton, nieuwe drugsserie en het Spaanse Alta Mar

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer flink wat kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Het was een week waarin heel wat nieuwe seizoenen verschenen. Om te beginnen was het de beurt aan het vijfde seizoen van Z Nation. Daarnaast verscheen het eerste seizoen van Mortel, een Franse serie waarin scholieren met superkrachten een deal sluiten met een bovennatuurlijk wezen. Ook was het de beurt aan de docuserie Who Killed Little Gregory? waarin wordt gezocht naar de moordenaar van de vierjarige Gregory.

Ook vandaag was het de beurt aan een aantal nieuwe seizoen. Zo kunnen we eindelijk aan de slag met het tweede seizoen van de Spaanse serie Alta Mar. Ook verscheen de dramaserie Dolly Parton’s Heartstrings, geïnspireerd op bekende countrynummers van Dolly Parton en verscheen Narcoworld: Dope Stories waarin politieagenten het opnemen tegen drugssmokkelaars.

Nieuwe films

Nu Kerstmis steeds dichterbij komt, verschijnen er steeds meer kerstfilms op Netflix. Ook deze week was het weer raak met The Knight Before Christmas met een hoofdrol voor Vanessa Hudgens. We zien hoe een 14-eeuwse ridder plots in het hedendaagse Ohio terechtkomt. Daarnaast verscheen de horrorfilm The Witch.