Friday Kijktips

Friday Kijktips: De wereld rond met Zac Efron, datingshow en The Old Guard

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Netflix lanceert vandaag een aantal nieuwe series. Om te beginnen gaat Zac Efron de wereld rond in een nieuwe reisserie genaamd Down to Earth. Daarin gaat hij op zoek naar gezonde en duurzame manieren van leven. Daarnaast is het vandaag de beurt aan het eerste seizoen van O Crush Perfeito, oftewel de Braziliaanse uitvoering van Dating Around waarin zes singles op blind date gaan.

Nu de zomervakantie in België ook is begonnen, heeft Netflix ook weer wat nieuwe afleveringen van kinderserie toegevoegd. Ga met Kapitein Onderbroek de ruimte in of zie hoe de ninja’s Wesley, Georgie en hun malle kat Pretzel terugkeren in Hallo Ninja.

Nieuwe films

Waar we deze week misschien nog wel het meest naar uitkijken, is de nieuwste Netflix Original Film. The Old Guard, met Charlize Theron in de hoofdrol, vertelt het verhaal van vier onsterfelijke strijders. Al eeuwenlang slagen ze erin om de mensheid te beschermen, maar nu worden ze opgejaagd om hun mysterieuze krachten. De timing daarvan is echter niet ideaal.