Friday Kijktips

Friday Kijktips: Dawson’s Creek, een alcoholverslaafde prinses en jacht op massavernietigingswapen

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Dawson’s Creek

Dawson’s Creek was twintig jaar geleden een groot succes. Nu is de romantische dramaserie ook te bekijken op Netflix en zien we de hechte tieners Dawson, Joey, Pacey en Jen in goede en slechte tijden tijdens hun middelbare schooltijd. Ondertussen is ook een nieuw seizoen verschenen van Disenchantment. De alcoholverslaafde prinses Bean maakt er een zooitje van, terwijl de koning zich mateloos ergert. Voor fans van Carmen Sandiego is het vierde seizoen gelanceerd.

Anthony Mackie

Anthony Mackie, bekend uit het Marvel universum, is nu te zien in een gloednieuwe film. Outside The Wire is een film vol sci-fi en actie. We worden meegenomen naar een dronepiloot in de nabije toekomst. Hij krijgt de taak om een massavernietigingswapen op te sporen. Voor docufans is What Would Sophia Loren Do? gelanceerd. In deze zalige korte documentaire put een Italiaans-Amerikaanse grootmoeder en filmliefhebber kracht en plezier uit het leven van haar tv-idool Sophia Loren.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?