Friday Kijktips

Friday Kijktips: Cubaanse spionnen, nieuwe Wipe-Out en baby’s

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Het is een uiterst drukke vrijdag op Netflix met heel wat nieuw aanbod. Daarbij onder meer het tweede seizoen van Babies. Het eerste seizoen waarin we het eerste levensjaar van een aantal baby’s volgden werd goed ontvangen. Sinds vandaag is het ook de beurt aan het tweede seizoen van The Politician waarin Payton zijn droom najaagt om president van de Verenigde Staten te worden. Ook verscheen Coisa Mais Linda seizoen 2 waarin een huisvrouw aan de slag gaat met een bossanovaclub. Fans van Wipe-out kijken misschien wel het meest uit naar Floor is Lava.

Eerder deze week verscheen ook al het één en ander op seriegebied. Zo was het op donderdag raak voor het tweede seizoen van The Order  waarin een student in een oorlog belandt tussen weerwolven en beoefenaars van duistere magie. Op woensdag verscheen het eerste deel van het tweede seizoen van Mr. Iglesias.

Nieuwe films

Deze vrijdag is op het gebied van films ook voldoende verschenen. Zo werd Wasp Network gelanceerd waarin Cubaanse spionnen in verbannen groepen infiltreren om terrorisme te stoppen. Daar betalen ze echter wel een hoge prijs voor. Vanuit Turkije verscheen Yarina Tek Bilet waarin twee vreemden elkaar treffen tijdens een treinreis. Ze leren elkaar kennen door hun turbulente en onverwacht verstrengelde romantische verleden. In Feel the Beat volgen we een zelfzuchtige danseres die terugkeert naar huis als ze haar Broadway-auditie heeft verpest. Daar gaat ze een team jonge buitenbeentjes coachen.