Friday Kijktips

Friday Kijktips: Corrupte politici, valse politieagenten, maffia en horror

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Qua series heeft Netflix het deze week rustig aan gedaan. Fans van de Italiaanse crimeserie Suburra kunnen wel eindelijk verder met het verhaal. Het derde en tevens laatste seizoen van de serie is toegevoegd aan het aanbod. Ook heeft Netflix het vierde seizoen gelanceerd van Somebody Feed Phil waarin Phil Rosenthal de wereld rondreist en de lokale keuken en cultuur ontdekken. Voor kinderen is het de beurt aan de serie Gigantosaurus.

Nieuwe films

Op het gebied van films begint het op te vallen dat Halloween in rap tempo dichterbij komt. Morgen is het zover en in dat kader heeft Netflix vandaag twee nieuwe horrorfilms gelanceerd. De eerste is His House waarin een jong vluchtelingen stel geteisterd wordt door een duistere kracht. Ook is het de beurt aan Menendez: The Day of the Lord waarin een gepensioneerde priester de duisternis in wordt getrokken. Daarnaast verscheen Bronx waarin corrupte politieagenten als strijdende bendes aan de orde van de dag zijn in Marseille.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?