Friday Kijktips

Friday Kijktips: Cable Girls terug, Duits bedrog en The Blacklist

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Cable Girls is terug voor het eerste deel van het slotseizoen. De eerste afleveringen van het vijfde seizoen van de Spaanse dramaserie staan inmiddels online. De telefonistes zijn terug en denken langzaam aan hun toekomst, maar dat is niet makkelijk in een verdeeld Spanje. Ook is het de beurt aan het zesde seizoen van The Blacklist waarin een briljante voortvluchtige de handen in één slaat met de FBI om andere voortvluchtigen op te pakken. Maar alleen als hij samen mag werken met Elizabeth Keen.

Netflix heeft daarnaast ook de dramaserie Castle & Castle aangekondigd waarin een stel invloedrijke en succesvolle advocaten verschillende belangen van het rechtssysteem verdedigen. Daarmee komen ze in de problemen.

Nieuwe films

Het is ook de beurt aan een nieuwe Duitse film. Het gaat om Isi & Ossi, een romcom waarin de dochter van een miljonair uit Heidelberg haar droom wil verwezenlijken. Ze besluit een neprelatie te starten met een arme bokser (Ossi). Of is het meer dan dat? Daarnaast was het eerder deze week raak voor To All the Boys: P.S. I Still Love You.