Friday Kijktips

Friday Kijktips: Breaking Bad, heel veel horror en verliefd op een gigolo

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer flink wat kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Het was de week waarin eindelijk nieuwe afleveringen verschenen van wekelijkse series als Riverdale en The Flash. Daarnaast zijn deze vrijdag een aantal gloednieuwe seizoenen verschenen. Onder meer Haunted kan rekenen op nieuwe afleveringen. In die serie vertellen doodgewone mensen angstaanjagende verhalen die echt gebeurd zijn. Ook is het de beurt aan het tweede seizoen van de veelbesproken serie Insatiable. Het eerste seizoen kreeg veel kritiek vanwege ‘bodyshaming’ en een tweede seizoen van The Hook Up Plan waarbij Elsa verliefd wordt op een gigolo.

Nieuwe films

Het is de maand waarin Halloween valt en dat is ook zeker terug te zien aan het aanbod van Netflix. Om te beginnen is het deze vrijdag beurt aan de Spaanse horrorfilm La Influencia waarin een hoofdrol is weggelegd voor Maggie Civantos uit Vis a Vis. De film vertelt het verhaal van Alicia die terugkeert naar haar ouderlijke huis om voor haar comateuze moeder te zorgen. Ondertussen wordt ze bedreigd door een duistere kracht die haar iets wil afnemen wat haar lief is.

Een andere nieuwe film is de psychologische thriller Fractured waarbij een vrouw en dochter op de eerste hulp terecht komen, maar daar ook plots verdwijnen. Een man gaat in paniek op zoek en is ervan overtuigd dat het ziekenhuis iets met de vermissing te maken heeft. De film waar na het weekend ongetwijfeld het meest over gesproken wordt, is El Camino: A Breaking Bad Movie. Daarin komen we eindelijk meer te weten over het lot van Jesse Pinkman.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?