Friday Kijktips

Friday Kijktips: Opstand in Chicago, langverwachte La Révolution en Spaanse miniserie

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Deze vrijdag verschijnen weer heel wat nieuwe series op Netflix. Om te beginnen verschijnt de Amerikaanse dramaserie Grand Army waarin we vijf leerlingen op de grootste openbare highschool in Brooklyn volgen. Ook nieuw is de Spaanse thrillerserie Alguien Tiene Que Morir waarin we worden meegenomen naar het conservatieve Spanje van de jaren vijftig waar een vermeende relatie tussen een jonge man en een Mexicaanse ballerino voor opschudding zorgt. Sinds vandaag is ook de langverwachte Franse serie La Révolution verschenen, net als de realityserie Dream Home Makeover.

Nieuwe films

Qua films moeten we het deze week doen met The Trial of the Chicago 7. In de dramafilm zien we hoe een vreedzaam protest uitloopt tot een gewelddadige aanvaring met de politie. Daarop volgde een van de beruchtste rechtszaken in de geschiedenis. Eerder verscheen al de familiefilm A Babysitter’s Guide to Monster Hunting.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?