Friday Kijktips

Friday Kijktips: Actiekomedie Coffee & Kareem en Spaanse hitserie La Casa de Papel

Het is weer vrijdag, een dag waarop we heel wat nieuw aanbod op Netflix kunnen verwachten. De streamingdienst gebruikt de vrijdag vaak voor zijn Original-titels en ook deze week levert dat weer een aantal kijktips op. In deze rubriek genaamd Friday Kijktips benoemen we de titels die je deze week absoluut niet mag missen en waar de komende week ongetwijfeld over gesproken gaat worden.

Nieuwe series

Netflix heeft er een uiterst drukke week op zitten. Vooral op woensdag 1 april ging de streamingdienst volledig los door liefst 108 nieuwe titels toe te voegen aan het aanbod. Daarin zat met Community ook een titel waarmee we wel even zoet zijn, want Netflix lanceerde in één keer zes seizoenen van de serie. Vandaag is het de beurt aan het vierde seizoen van de Spaanse hitserie La Casa de Papel en is de kinderserie Sterrenstraal gelanceerd.

Nieuwe films

Ook qua films heeft Netflix op woensdag heel wat nieuwe titels toegevoegd, met onder meer Paddington en Indiana Jones. Een nieuwe film van deze vrijdag is de actiekomedie Coffee & Kareem. Daarin volgen we een onbekwame agent uit Detroit die een band probeert op te bouwen met de grofgebekte zoon van zijn vriendin. Ondertussen onthullen ze echter een criminele samenzwering. Deze vrijdag is ook de biografische dramafilm The Courageous Heart of Irena Sendler verschenen. Daarin zien we hoe een Poolse maatschappelijk werkster een plan verzint om Joodse kinderen uit Warschau in veiligheid te brengen.