Laatste Nieuws

Firefly Lane met Katherine Heigl onderweg naar Netflix

Netflix heeft een nieuwe dramaserie aangekondigd. Het gaat om Firefly Lane dat gebaseerd is op het gelijknamige boek van Kristin Hannah. Alhoewel de serie nog geen officiële releasedatum heeft gekregen, zijn wel de eerste beelden gelanceerd en de eerste details bekendgemaakt.

Firefly Lane

In de nieuwe dramaserie Firefly Lane zijn de hoofdrollen weggelegd voor Katherine Heigl (Grey’s Anatomy) en Sarah Chalke (Scrubs). In de serie volgen we Tully en Kate. De twee zijn al meer dan dertig jaar bevriend met elkaar en delen lief en leed. Ze hebben heel wat ups en downs meegemaakt en kozen beiden voor een ander pad. Terwijl de één ging voor beroemdheid en rijkdom, ging de ander voor het huwelijk en moederschap. Toch heeft dat hun relatie nooit verpest.

Releasedatum
Het is nog niet bekend wanneer we op Netflix aan de slag kunnen met het eerste seizoen van Firefly Lane. Met onderstaande teaser krijgen we wel alvast een glimp van wat we van de reeks mogen verwachten. Naast Katherine Heigl en Sarah Chalke zijn in de serie ook rollen weggelegd voor Ali Skovbye (When Calls the Heart) en Roan Curtis (The Magicians). Zij spelen de jongere versies van Tully en Kate.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?