Laatste Nieuws

Ferry: de prequel van Undercover maakt zijn opwachting

Vrijdag verschijnt de prequel van Undercover. Ferry Bouman is één van de hoofdpersonages in de Vlaams-Nederlandse crimeserie. Waar zijn rol steeds kleiner werd, is er over hem wel veel te vertellen. Daarvoor komt nu een film uit op Netflix met de titel Ferry. Hoe werd Ferry de grote drugsbaron en hoe ontmoette hij zijn Daniëlle.

Focus op Bob

In het eerste seizoen van Undercover waren het Tom Waes (Bob) en Anna Drijver (Kim) die er alles aan deden om Ferry Bouman ten val te brengen. In het tweede seizoen was Bouman nog wel te zien, maar alleen nog in een kleine bijrol. Ook zijn vrouw Daniëlle kwam er bekaaid vanaf. De focus was vooral op Bob komen te liggen en veel fans wilden dan ook meer Ferry. Die gaan ze nu krijgen in een prequel-film.

Van Amsterdam naar Brabant

In de film Ferry zullen we opmars gaan zien van Ferry Bouman. Van een kleine speler in Amsterdam, die terugkeerde naar zijn geboortegrond in Brabant om daar de scepter te gaan zwaaien. En ondertussen leerde hij op de kermis ook nog eens Daniëlle kennen. Bestond Undercover uit een veelal Vlaamse cast, dat is in Ferry juist omgekeerd. De nieuwe personages worden gespeeld door Nederlandse acteurs, zoals Huub Stapel en Monic Hendrickx. Wie terugkeert is Raymond Thiry als John. Ook van hem gaan we zien hoe hij de rechterhand werd van Ferry. Vanaf vrijdag 14 mei is de film Ferry te zien op Netflix.

Leer de nieuwe personages kennen van Ferry

Bekijk de trailer van Ferry

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?