Laatste Nieuws

Februari opent op Netflix met grote aanbodexplosie

Paddington Netflix

De maand februari kon niet veel mooier beginnen. Met 39 nieuwe titels is er een ware aanbodexplosie op de streamingdienst. Daarbij zijn ook heel wat fraaie titels verschenen waar we de komende tijd mee los kunnen.

Zo kom je uit op een aanbodexplosie

Op vrijdagen is het altijd druk, doordat dit de dag is dat Netflix de Originals toevoegt aan het aanbod. Nu de eerste van de maand daar ook nog op valt is het helemaal alle hens aan dek. De eerste van de maand is namelijk altijd druk, doordat veel rechten per de eerste van een maand ingaan. Zo kom je dus vanzelf uit op een aanbodexplosie.

Russian doll en Velvet Buzzsaw

Van het front van de Originals is het ook druk. Nightflyers, de nieuwste serie van George R.R. Martin, is gelanceerd. Dat kan ook gezegd worden van Russian Doll en Always a Witch Siempre Bruja. Een titel waar veel van verwacht wordt is ook Velvet Buzzsaw. Het team van Nightcrawler is hiervoor weer bij elkaar met regisseur Dan Gilroy en acteurs Jake Gyllenhaal en Rene Russo. Naast de Originals zijn er heel wat andere titels verschenen, zoals het vijfde seizoen van When Calls the Heart en ook veel bekende films zoals Paddington, Goodfellas, Escape from Alcatraz en De Prins en de Kikker.

Bekijk hier alle nieuwkomers op Netflix