Laatste Nieuws

Fate: The Winx Saga verlengd; nieuwe feeën op komst?

Fate: The Winx Saga is razendsnel verlengd. De serie werd goed ontvangen en Netflix heeft dan ook binnen een maand besloten om al een tweede seizoen te bestellen. En de showrunner heeft gelijk verklapt dat we misschien wel nieuwe feeën kunnen verwachten!

Vijf tieners op Alfea

In het eerste seizoen van Fate: The Winx Saga volgden we vijf tieners. Ze zijn vastbesloten om hun toverkrachten te perfectioneren en daarvoor zijn ze nu naar de magische kostschool Alfea gegaan. Daar krijgen ze echter ook te maken met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke. De inleidende beschietingen van zes afleveringen smaakten naar meer, zo ook bij Netflix. Er is een tweede seizoen besteld die ook nog eens langer zal duren. Er worden namelijk acht afleveringen gemaakt.

Komen Flora en Tecna in seizoen 2?

Fate: The Winx Saga is gebaseerd op de animatieserie Winx Club. Daarin zagen we nog meerdere feeën en de komst voor onder meer Flora en Tecna lijkt te worden ingeleid. Want showrunner Brian Young had een duidelijke boodschap bij de verlenging. “Terwijl Bloom’s verhaal verdergaat, kan ikn iet wachten tot jullie meer leren over Aisha, Stella, Terra en Musa. En je weet maar nooit wie volgend seizoen nog meer verschijnt.” Een releasedatum voor Fate: The Winx Saga seizoen 2 is er nog niet. De voorlopige verwachting is 2022, want de productie zal later dit jaar van start gaan in Ierland.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?