Laatste Nieuws

Family Reunion krijgt tweede seizoen, een special en bonusafleveringen

Family Reunion keert terug voor heel wat nieuwe afleveringen. Netflix heeft bekend gemaakt dat er niet alleen een tweede seizoen is besteld van de reeks, maar dat er ook extra afleveringen komen. Het gaat om één special en extra afleveringen van het eerste seizoen.

Family Reunion

Family Reunion verscheen in juli voor het eerst op Netflix. De komedieserie kent in totaal tien afleveringen waarin we meekijken met de McKellans. Als ze van Seattle naar het platteland van Georgia verhuizen, komen ze in een heel andere wereld terecht. Niet iedereen waardeert hun stadse gewoonten en dat leidt tot hilarische fragmenten. Helemaal als er ook traditionele grootouders in het spel zijn.

Nieuwe afleveringen

Voor de fans van Family Reunion is er nu goed nieuws. Het blijft niet bij de tien afleveringen van het eerste seizoen. Netflix heeft nu een speciale aflevering besteld voor de feestdagen. Die aflevering wordt op 9 december toegevoegd aan het aanbod. Een maand later, in januari 2020, verschijnen nieuwe afleveringen van het eerste seizoen. Netflix heeft daarnaast ook een tweede seizoen besteld van Family Reunion. Een releasedatum daarvoor is nog niet bekend.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?