Laatste Nieuws

Extraction krijgt mogelijk vervolg op Netflix

Netflix heeft met Extraction opnieuw een grote hit te pakken. De streamingdienst gooide in de afgelopen periode al hoge ogen met films als The Irishman, Bird Box en Murder Mystery. Nu blijkt dat de nieuwste succesvolle film, Extraction met Chris Hemsworth, mogelijk ook een vervolg krijgt.

Wereld uitbreiden

Nog voordat Extraction werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix werd er al nagedacht over een mogelijk vervolg. Regisseur Sam Hargrave liet aan Digital Spy weten na te denken over een idee waarbij de wereld van de film kan worden uitgebreid.

Verschillende verhaallijnen

“We moeten eerst afwachten hoe de fans gaan reageren op de film. Daarop gebaseerd zullen we verder praten over verschillende verhaallijnen, die in verschillende periodes plaats kunnen hebben. Zowel in de toekomst áls in het verleden. Het is gewoon eerst afwachten hoe personages en de film in de smaak vallen bij de kijkers. Wat zeker is, is dat we al discussies hebben gehad over het uitbreiden van Extraction.”

Mocht er een vervolg komen van Extraction, dan is het wel nog de vraag wanneer die film wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De laatste jaren hebben we niet vaak gezien dat een film ook een vervolg kreeg. Uitzonderingen daarop zijn onder meer Bright, Murder Mystery en To All The Boys I’ve Loved Before.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?