Laatste Nieuws

Extraction krijgt vervolg op Netflix

Netflix heeft met Extraction opnieuw een grote hit te pakken. De streamingdienst gooide in het laatste jaar al hoge ogen met films als The Irishman, Bird Box en Murder Mystery. In april kwam daar ook het succesvolle Extraction bij met Chris Hemsworth. Die film blijkt nu een vervolg te krijgen.

Wereld uitbreiden

Nog voordat Extraction werd toegevoegd aan het aanbod van Netflix werd er al nagedacht over een mogelijk vervolg. Regisseur Sam Hargrave liet aan Digital Spy weten na te denken over een idee waarbij de wereld van de film kan worden uitgebreid.

Verschillende verhaallijnen

“We moeten eerst afwachten hoe de fans gaan reageren op de film. Daarop gebaseerd zullen we verder praten over verschillende verhaallijnen, die in verschillende periodes plaats kunnen hebben. Zowel in de toekomst áls in het verleden. Het is gewoon eerst afwachten hoe personages en de film in de smaak vallen bij de kijkers. Wat zeker is, is dat we al discussies hebben gehad over het uitbreiden van Extraction.”

Inmiddels heeft Chris Hemsworth bekendgemaakt dat er een vervolg gaat komen. Dat deed hij nadat hij bij de E! People Choice Awards werd verkozen tot de beste actiester van 2020. “Het is één van de beste ervaringen op een set geweest die ik ooit heb gehad. We gaan proberen om nog een paar films voor jullie te maken.” Daarbij hoort onder meer een sequel op Extraction. De laatste jaren zien we steeds vaker dat films op Netflix een vervolg krijgen. De laatste tijd waren dat onder meer Bright, Murder Mystery en To All The Boys I’ve Loved Before.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?