Verwijderalarm

Extra Verwijderalarm: Pretty Little Liars sneuvelt

September is de laatste maand dat Pretty Little Liars te zien zal zijn op Netflix. Het is het moment waarvan we wisten dat deze ging komen, want de afgelopen periode verdween PLL al in veel andere landen van de streamingdienst. Nu dus ook in België.

Wie is ‘A’?

Pretty Little Liars volgt de levens van vijf vriendinnen in het fictieve stadje Rosewood. Aria, Emily, Hanna, Spencer en Bee Alison onafscheidelijk. Als Alison op een avond plotseling verdwijnt, valt de groep uit elkaar. Een jaar later ontvangen Aria, Hanna, Spencer en Emily vreemde berichten van iemand die zichzelf A noemt. En die weet ook nog eens alles over de dames.

Derde grote serie

Zeven seizoenen lang bleven kijkers in spanning hoe het nou precies in elkaar zat. Netflix had de rechten verworven om de afleveringen tegelijk te mogen uitzenden als deze in de Verenigde Staten op de buis verscheen. Maar nu is het over met de pret. De mondiale licentie is afgelopen en PLL verdwijnt momenteel dan ook in de meeste landen. Op 30 september is België aan de beurt. Het is na Sherlock en Orphan Black de derde grote serie die in korte tijd vertrekt van de streamingdienst.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?