Laatste Nieuws

Everything Sucks! keert niet terug voor tweede seizoen

Vrij verrassend heeft Netflix ervoor gekozen om niet verder te gaan met Everything Sucks! Deze dramakomedieserie die ons terug nam naar de jaren negentig werd in februari goed ontvangen, toch is er na één seizoen al een punt achter gezet.

Everything Sucks! speelt in jaren negentig

Everything Sucks! speelt zich af op een high school in de jaren negentig. Voor tieners uit die tijd was de serie zeer herkenbaar, zowel qua problemen waar de jongeren mee om moesten zien te gaan als veel van de gadgets, muziek en thena’s die speelden. Het eerste seizoen werd positief ontvangen en heeft op IMDb dan ook een 7,7 na ruim zevenduizend stemmen.

Mooie herenneringen uit tienerjaren naar boven

Toch heeft Netflix besloten om geen tweede seizoen te laten maken. Executive Producer Jeff Pinker reageert dan ook teleurgesteld op het bericht, want in een eerder stadium waren ze nog zeer positief gestemd over een vervolg. “We zijn super trots op de show die we hebben gemaakt. Dat geldt ook voor het publiek en de gepassioneerde fans. Veel velen is de serie belangrijk geweest, om dat het verhaal reflecterend was voor het huidige leven van veel kijkers. En het bracht mooie herinneringen uit de tienerjaren naar boven. We zijn Netflix dankbaar voor de kans die we hebben gekregen, maar zijn wel enorm verdrietig dat we de verhalen niet kunnen blijven vertellen.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?