Laatste Nieuws

Emily in Paris snel verlengd voor tweede seizoen

Emily in Paris is de hit waar Netflix op heeft gehoopt. De reeks over Emily Cooper werd door velen razendsnel gebingd en is nu dan ook al verlengd voor een tweede seizoen. Dat na een maand na de release van de serie.

Grote cultuurverschillen

In Emily in Paris werden we meegenomen naar het leven van Emily. Zij komt in een heel andere wereld terecht als ze voor haar baan vertrekt naar Frankrijk. In Parijs gaat ze aan de slag bij een marketingbedrijf, maar ze spreekt helemaal geen Frans. Het duurt niet lang tot ze tegen cultuurverschillen aanloopt.

Emily in Paris 2

“In het tweede seizoen zal ze meer deel uitmaken van de wereld waarin ze leeft. Ze zal meer een inwoner van de stad zijn. Ze zal wat meer voet aan de grond krijgen, ze leeft nu echt daar”, aldus bedenker Darren Star, die meteen aangaf dat de cultuurshock verleden tijd is. Hij is ook de maker van Sex and the City en Younger, waardoor de lat hoog ligt voor een vervolg. Eerder liet Star al weten dat hij volop ideeën heeft voor een tweede seizoen. Wanneer deze verschijnt is nog de grote vraag.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?