Laatste Nieuws

Emily in Paris seizoen 2: Ashley Park bespreekt plannen

De romantische komedieserie Emily in Paris werd vorig jaar door veel Netflix-abonnees in de harten gesloten. De serie werd een groot succes en het was dan ook niet verrassend dat een maand later duidelijk werd dat er een vervolg zou komen. Ashley Park, de actrice die in de huid kruipt van Mindy Chen, heeft het één en ander verteld over een tweede seizoen.

Opnemen in 2021

Ashley Park sprak de verwachting uit dat de opnames voor seizoen 2 dit jaar plaats gaan vinden. Toch heeft ze nog geen idee wat er in een tweede seizoen gaat gebeuren. “Ik weet niks van het verhaal. Ze hebben het nog niet geschreven. Dat is wat wel geweldig is. Voor het eerste seizoen hebben ze volgens mij pas twee of drie scripts geschreven toen wij werden gecast. Dus op dit moment is voor zover ik weet nog niets geschreven, maar ik weet zeker dat Darren Star (maker, red.) ideeën heeft.”

Dat is voor Park echter niet vreemd. Ze kan zich nog goed herinneren dat bij het eerste seizoen een deel van de ideeën ook pas tijdens de opnames naar voren kwamen. “Al mijn zangdingetjes zijn pas in het script geschreven toen we elkaar allemaal ontmoetten en toen we aan het filmen waren.”

Emily in Paris seizoen 2 op Netflix

Het is nog niet bekend wanneer Emily in Paris seizoen 2 naar Netflix komt. Later dit jaar zullen de opnames van start gaan. Mocht Netflix voor Emily in Paris het tempo van een jaar aanhouden tussen het lanceren van nieuwe seizoenen. Dan moeten we rekening houden met een release ergens rond oktober 2021.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?