Laatste Nieuws

Emily in Paris krijgt dubbele verlenging

Emily in Paris is een dermate groot succes dat Netflix er geen gras over laat groeien. De romantische serie heeft namelijk een dubbele verlenging gekregen. In december verscheen het tweede seizoen, een kleine maand later heeft de streamingdienst al twee nieuwe seizoenen besteld.

Series krijgen sneller langere verlengingen

Dat is inmiddels niet de eerste serie die gelijk flink vooruit mag gaan werken. Zo is Bridgerton zelfs met drie nieuwe seizoenen bezig en kreeg Virgin River afgelopen zomer ook een dubbele verlenging. Emily in Paris is dus de volgende in de rij.

Cultuurshock

Emily in Paris stond in het eerste seizoen voor een moeilijke uitdaging. Ze verliet Chicago om in Frankrijk een interessante baan aan te nemen in de modewereld. Al snel viel het op dat er een aardige cultuurshock was, want Emily moest flink wennen aan hoe het er in Parijs aan toeging. In het tweede seizoen ging dat er al anders aan toe, maar nu staat Emily voor een nieuwe uitdaging.

Alfie of Gabriel

In het tweede seizoen ging dat er al anders aan toe, maar nu staat Emily voor een nieuwe uitdaging. Ze is momenteel samen met Alfie, maar hij staat op het punt om terug te keren naar Londen. Als ze haar gevoelens voor Gabriel wil toegeven, komt ze erachter dat hij weer samen is met Cami. Ook zal ze moeten kiezen of ze terugkeert naar Amerika of toch in Parijs blijft. Genoeg vragen voor een derde seizoen en daar mogen we ons nu voor opmaken. De verwachting is dat het nieuwe seizoen eind 2023 op Netflix verwacht kan worden.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?