Laatste Nieuws

Elizabeth Keen vertrekt uit The Blacklist

Choquerend nieuws voor de fans van The Blacklist. Elizabeth Keen wordt namelijk uit The Blacklist geschreven. Actrice Megan Boone wil na acht seizoenen stoppen met de reeks en dat betekent het einde van een van de hoofdrolspelers in de serie.

Hoofdrolspeelster

Elizabeth Keen was al vanaf het begin betrokken bij The Blacklist. Vanaf de eerste aflevering was ze van grote waarde in de serie. Keen werd namelijk al op haar eerste dag bij de FBI ingezet om met een topcrimineel te praten. Red Reddington wilde tenslotte alleen meewerken als hij met Keen kon praten. Uiteindelijk was Boone liefst acht seizoenen verantwoordelijk voor de rol van Keen.

Verder zonder Keen

Na acht seizoenen heeft Keen besloten dat het genoeg is geweest. Kijkers in de Verenigde Staten merkten al op dat de rol van Elizabeth dit seizoen steeds kleiner werd. Ze was niet in alle afleveringen te zien en nu is duidelijk waarom dat het geval is. Haar rol wordt langzaam afgebouwd en in de seizoensfinale van seizoen 8 zien we Boone voor het laatst als Keen. Het vertrek van Boone betekent niet het einde van The Blacklist, want ondertussen is al een negende seizoen besteld. Op Netflix zullen we nog even moeten wachten op de release van seizoen 8.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?