Laatste Nieuws

Élite seizoen 3: Opnames afgerond en twee nieuwe castleden

Een maand nadat duidelijk werd dat Netflix al een derde seizoen had besteld van Élite, heeft een van de hoofdrolspelers bekendgemaakt dat de opnames al zijn voltooid. Achter de schermen is de laatste maanden hard gewerkt aan een derde seizoen dat in 2020 op Netflix moet verschijnen.

Opnames afgerond

Eind augustus maakte producent Diego Avalos bekend dat er een derde seizoen was besteld. Achter de schermen blijkt dat er toen al hard gewerkt werd aan seizoen 3. Actrice Ester Expósito, in Élite te zien als Carla, maakte in een video bekend dat de opnames voor seizoen 3 al waren afgerond. Alle nieuwe afleveringen van de serie mogen we in 2020 op Netflix verwachten.

Twee nieuwe castleden

Daarbij maakte Expósito van de gelegenheid gebruik om alvast twee nieuwe castleden voor te stellen. In seizoen 3 maken we kennis met Yeray en Malick, gespeeld door Leïte Sene en Sergio Momo. Wat hun rol in de reeks precies gaat zijn, is nog niet bekend. Een van de grote vragen voor seizoen 3 gaat zijn of Polo gestraft wordt voor zijn gruwelijke daad.

Bekijk de aankondigingsvideo

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?