Laatste Nieuws

Elite seizoen 2 officieel in productie

Het tweede seizoen van Elite is officieel in productie gegaan. De serie kon in oktober 2018 rekenen op een razendsnelle verlenging en nu wordt dan ook daadwerkelijk werk gemaakt van seizoen 2. De eerste nieuwe castleden zijn inmiddels bekend.

Elite

Vanaf het allereerste moment waren de verwachtingen van Elite torenhoog. De Spaanse Netflix Original werd al voor zijn release vergeleken met Gossip Girl. Toen het eerste seizoen goed was ontvangen, werd er vervolgens razendsnel voor gekozen om een tweede seizoen te bestellen.

In Elite worden we meegenomen naar Las Encinas, een zeer exclusieve school voor de Spaanse elitie. Als drie arbeiderskinderen op de school terecht komen, krijgen ze te maken met een grote culturele strijd en blijkt al snel dat ze niet thuishoren tussen de rijkeluiskinderen. Als er een moord wordt gepleegd, loopt het volledig uit de hand.

Elite seizoen 2

Het tweede seizoen van Elite is officieel in productie gegaan. Seizoen 2 telt acht afleveringen en wordt nog in 2019 bij Netflix verwacht. Naast dat een groot deel van de oude cast terugkeert voor het nieuwe seizoen, gaan we ook kennismaken met nieuwe gezichten. Zo versterken Jorge López als Valerio M., Claudia Salas als Cayetana G. en Georgina Amorós als Rebeca P. de cast. Eerstgenoemde speelde al in de Disney-serie Soy Luna, terwijl laatstgenoemde eerder al te zien was in onder meer Velvet.

Wil je als eerste op de hoogte zijn wanneer Elite seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!