Laatste Nieuws

Elite razendsnel verlengd met tweede seizoen

Elite Netflix seizoen 2

De Spaanse serie Elite is extreem snel verlengd. Netflix heeft van de drama-thriller een tweede seizoen besteld. Dit nieuws is naar buiten gebracht, amper twaalf dagen na de lancering in de streamingdienst.

Torenhoge verwachtingen

De verwachtingen rondom Elite waren torenhoge, want de Spaanse Netflix Original Serie werd vergeleken met het nog immer populaire Gossip Girl. Voorlopig zijn de verwachtingen waargemaakt. De serie werd positief ontvangen door zowel recescenten als kijkers. De roep om een tweede seizoen was dan ook groot, zo werd ook benadrukt bij de bekendmaking van seizoen 2. De cast neemt flink wat berichten door van kijkers.

Elite seizoen 2 komt in 2019 op Netflix

Op het tweede seizoen van Elite zal nog wel even gewacht moeten worden. Netflix laat weten dat de serie in 2019 een vervolg zal krijgen, met wederom acht afleveringen. Elite speelt zich af in Las Encinas, een exclusieve school voor de Spaanse elite. Drie arbeiderskinderen worden toegelaten tot de school, wat zorgt voor een grote culturele strijd. Zeker wanneer er een brute moord plaats vindt.

Wil je direct weten wanneer Elite seizoen 2 op Netflix verschijnt? Meld je aan voor onze nieuwsbrief!