Laatste Nieuws

Élite krijgt vijfde seizoen voor release seizoen 4

De Spaanse hitserie Élite is voorlopig niet weg te denken. De reeks is telkens een groot succes en stond afgelopen jaar in België met het derde seizoen ook lange tijd om één in de dag top-10. Dat kon nog minimaal twee keer gebeuren, want er is nu een vijfde seizoen aangekondigd.

Vroegtijdig groen licht

Dit hing al in de lucht, want Spaanse media maakten eerder al melding dat er na het vierde seizoen gelijk gewerkt zou gaan worden aan het vijfde verhaal. Toch is het voor Netflix een opvallende stap. Normaliter wordt eerst bekeken hoe een serie of seizoen wordt ontvangen, voor er een volgend seizoen wordt aangekondigd. Nu heeft Élite seizoen 5 dus al groen licht gekregen vóór seizoen 4 is verschenen. Dit seizoen wordt later dit kalenderjaar verwacht.

Nieuwe scholieren op Las Encinas

Vanaf het vierde seizoen wordt een nieuwe groep scholieren begroet op Las Encinas en hebben we ook afscheid moeten nemen van bekende personages. We hebben officieel afscheid genomen van Carla, Lu, Nadia, Valerio en Polo. Daarentegen keren Samuel, Guzmán, Ander, Omar, Rebeca en Cayetana juist wel terug. Daarnaast wordt de cast voorzien van nieuwe gezichten met Andrés Velencoso, Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi, Pol Granch en Diego Martín.

Wil jij als eerste weten wanneer Élite seizoen 4 op Netflix België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?