Laatste Nieuws

Élite in juni terug voor seizoen 4 met trailer

De releasedatum voor Élite seizoen 4 is bekendgemaakt. De serie maakte gebruik van zijn Instagram-account om aan te kondigen dat we vanaf 18 juni aan de slag kunnen met gloednieuwe afleveringen van de serie. In seizoen 4 maken we ook meteen kennis met een deels nieuwe cast. Een aantal oude studenten heeft de school inmiddels verlaten.

Nieuw mysterie

De Spaanse serie Élite is al drie seizoenen een grote hit op Netflix. In het eerste seizoen van de serie draaide het om de dood van Marina. Wie was verantwoordelijk voor de dood van het zusje van Guzmán? Toen dat aan het einde van het eerste seizoen bekend was, was het in seizoen 2 de vraag of de dader ook zou boeten voor de moord. In seizoen 3 draaide het om een nieuwe moord: Wie had Polo vermoord?

Nieuwe cast

In het vierde seizoen van Élite gaan we kennismaken met een deels nieuwe cast. Aan het einde van het derde seizoen hebben we afscheid genomen van Carla, Lu, Nadia, Valerio en Polo. Andere studenten keren wel terug met Samuel, Guzmán, Omar, Ander, Cayetana en Rebeca. De nieuwe studenten worden gespeeld door Andrés Velencoso, Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi, Pol Granch en Diego Martín. Vanaf 18 juni kunnen we aan de slag met Élite seizoen 4. Inmiddels is al duidelijk dat er ook een vijfde seizoen komt van de Spaanse hitserie. Daarnaast wordt er een week lang met een miniserie opgebouwd naar het nieuwe seizoen.

Bekijk de trailer van seizoen 4

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?