Laatste Nieuws

El Robo del Siglo: Colombiaanse La Casa de Papel?

Netflix heeft een nieuwe Colombiaanse serie aangekondigd die heel wat wegheeft van La Casa de Papel. In de Colombiaanse Netflix Original draait het allemaal om een overval uit 1994. De serie heet El Robo del Siglio en vertelt het verhaal van de Overval van de Eeuw.

Overval van de Eeuw

El Robo del Siglo lijkt alle ingrediënten te hebben om een succes te worden. De serie neemt ons mee naar 1994, waar een groep overvallers de kraak van de eeuw voorbereiden. Ze hebben het plan om de Bank of the Republic te overvallen met als resultaat een bedrag van liefst 33 miljoen Amerikaanse dollar. In deze Colombiaanse serie wordt dat verhaal en de gevolgen die de overval had in beeld gebracht.

El Robo del Siglo op Netflix

El Robo del Siglo wordt op 14 augustus toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De serie wordt nu al vergeleken met de Spaanse hitserie La Casa de Papel. In beide series draait het tenslotte om overvallen met een flinke buit. Inmiddels is de trailer ook gelanceerd. Op Youtube is onderstaande trailer te zien, helaas nog zonder ondertiteling. In het Netflix-systeem zelf is het wel mogelijk om de trailer met Nederlandse ondertiteling te kijken.

Bekijk de trailer van El Robo del Siglo

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?