Laatste Nieuws

El Professor en Tokio bespreken La Casa de Papel seizoen 4

Het wachten op La Casa de Papel is bijna voorbij. Het vierde seizoen wordt op 3 april in één keer toegevoegd aan het aanbod van Netflix. In aanloop naar de lancering van het nieuwe seizoen hebben Álvaro Morte (El Professor) en Úrsula Corberó (Tokio) zich alvast uitgelaten over het seizoen.

Opbouwen

De spanning gaat in het vierde seizoen van La Casa de Papel langzaam opgebouwd worden. “Er is een rustig deel en tegen het einde komen de spelletjes van La Casa de Papel terug, van actie aan de top. Ik denk dat ontspanning ook wel even nodig is nadat er een gepantserde auto kapot is geschoten en nu de professor denkt dat Lissabon dood is.”

Volgens Morte begint het seizoen dan ook rustig. “Maar ik weet niet hoe de fans zullen reageren.” Al snel in het seizoen lopen we tegen verraad aan en stapelen extreme situaties zich in rap tempo op.

Nieuw personage

Nadat we in het derde seizoen al kort kennismaakten met Gandía, blijkt hij ook een belangrijke rol te spelen in het vierde seizoen. In seizoen 3 was hij verantwoordelijk voor het bijna blind maken van Palermo, maar in seizoen 4 gaat het er volgens Úrsula Corberó (Tokio) anders aan toe. “Ik denk dat er dit seizoen iets nieuws is. Ik zweer je dat Gandía dit seizoen iets nieuws heeft gebracht. Het is iets dat nog niet eerder is gebeurd, iets waardoor je haren overeind gaan staan.”

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?