Laatste Nieuws

Einde in zicht voor How To Get Away With Murder

Het einde is in zicht voor How To Get Away With Murder. ABC heeft bekendgemaakt dat de reeks na zes seizoenen stopt. Op die manier krijgen de makers nog de kans om een passend einde te geven aan de serie, maar is het wel echt bijna klaar voor de reeks.

HTGAWM

In How to Get Away with Murder kijken we mee met Annalise Keating, een professor in de strafrecht die haar geselecteerde studenten het beste wil leren. Als ze in de problemen komt, raken haar studenten al snel betrokken bij een moordcomplot. Recent laaiden de geruchten op dat het zesde seizoen wel eens het laatste seizoen kon worden voor Keating en dat blijkt nu ook waar te zijn.

“Het aankomende zesde seizoen van How To Get Away With Murder wordt het laatste seizoen. Dit seizoen zal de klas van professor Annalise Keating volgen in het laatste semester van hun rechtenstudie. En dat terwijl misleiding, angst en schuld die de studenten aan Keating bindt dodelijker is dan ooit.”

How To Get Away With Murder op Netflix

In België kunnen we tot op heden aan de slag met de eerste vier seizoenen van de reeks. Het vijfde seizoen wordt naar verwachting aan het begin van 2020 toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Het laatste seizoen van de reeks lijkt vervolgens een jaar later toegevoegd te worden. Wil jij als eerste weten wanneer How To Get Away With Murder seizoen 5 en 6 op Netflix België komen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!