Laatste Nieuws

Eigen Kweek seizoen 3 binnenkort op Netflix

Eigen Kweek Netflix

Netflix heeft het derde seizoen van Eigen Kweek aangekondigd. De eerste twee seizoenen en de kerstspecial van deze komische dramaserie zijn al te zien op de streamingdienst. In oktober komt daar het derde seizoen bij.

Derde en laatste seizoen

Tussen de drie seizoenen van Eigen Kweek heeft een flinke tijd gezeten. De serie begon in het najaar van 2013, gevolgd door een Kerstspecial. Begin 2016 keerde de reeks terug voor een tweede seizoen en in januari en februari van 2019 waren de zes afleveringen van seizoen 3 te zien op Eén.Netflix heeft nu de streamingrechten voor de nieuwste afleveringen, deze zijn te zien vanaf 1 oktober.

Wietplantage in Eigen Kweek

Jos en Ria hebben veertig jaar lang aardappelen geteeld, maar daar is inmiddels geen droog brood meer mee te verdienen. Dankzij een huisvriendin en tevens politieagente hoort Jos dat er met wiet kweken veel geld te verdienen valt. Zijn broer Steven heeft al een kleine wietplantage in een hangar en van het één komt het andere. Het derde seizoen is vanaf 1 oktober te zien op Netflix. Het slechte nieuws is wel dat dit gelijk het laatste seizoen zal zijn.