Laatste Nieuws

Eerstvolgende Riverdale-aflevering pas over drie maanden

De fans van Riverdale moeten de aankomende periode op een houtje bijten. De serie kent namelijk een bizar lange midseason break. Wanneer het hoogzomer is zal het vijfde seizoen namelijk pas verder gaan.

In twee delen gesplitst

De oorsprong van deze pauze ligt al een jaar geleden. Door alle coronaperikelen konden de opnames lange tijd niet worden gedraaid. Zo was het vierde seizoen verkort en kwam het vijfde seizoen pas in januari in plaats van oktober. Ook alle andere series van The CW – de Amerikaanse zender waar Riverdale wordt uitgezonden – kenden een lange pauze. Daardoor moet The CW noodgedwongen schuiven met de uitzendschema’s. Het zorgt ervoor dat Riverdale seizoen 5 in twee delen is gesplitst.

In juli pas weer verder

De eerste tien afleveringen zijn de afgelopen weken uitgezonden en kwamen vervolgens ook wekelijks op Netflix. Het tweede deel zal pas beginnen in juli, waardoor er een pauze is van liefst drie maanden. Doordat Netflix afhankelijk is van het uitzendschema van The CW zullen ook wij in België dus maanden moeten toekijken voor het seizoen weer verder gaat. Het goede nieuws is wel dat er al een zesde seizoen is aangekondigd, dus het verhaal is nog lang niet klaar.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?